Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Φάρσα κατέλιξε σε τραγωδία...

Σοκαριστικό το βίντεο...Ξέρουμε πως πολλοί θα πείτε ότι είναι FAKE...δε θα διαφωνήσουμε...ίσως να είναι αλλά ίσως και να μην είναι αλλά... 
άλλος είναι ο λόγος που το ανεβάσαμε. Απλά σκεφτείτε να συνέβαινε αυτή η φάρσα σε πραγματικά γεγονότα! Πραγματικά αξίζει να ρισκάρεις έτσι τη ζωή κάποιου για κάποια 5 λεπτά "γέλιου"??? Γι αυτό αγαπητοί μου φίλοι (κυρίως νέοι) πρωτού σκαρφιστείτε μια παρόμοια ή οποιαδήποτε άλλη φάρσα...να σκέφτεστε και τις συνέπειες της...γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά όπως και η κοπέλα στο βίντεο.....
http://kous-kous-news.blogspot.com/

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κάτι Ψήνεται-Παίκτρια βαθμολογεί με 0 και νικάει!

Κακιασμένη παίκτρια το παίζει υπεράνω χρημάτων και βάζει 0 γιατί έτσι γουστάρει. Στο τέλος κερδίζει και τα 1500 ευρώ!

ΚΑΥΣΩΝΑΣ!!

Όλο και πιο πολύ γίνεται ζεστός ο καιρός κάθε μέρα!Πλησιάζει καλοκαίρι! Να παρακαλούμε όλοι να κάνει χαρά θεού έξω από εδώ και πέρα.Πέρυσι τέτοιον καιρό έκανε πάρα πολύ κρύο,και ήμασταν με τις γούνες και τα χοντρά ρούχα.Σε 4 ημέρες είναι Πρωτομαγιά,και από ότι φαίνεται,όλοι μας θα το γιορτάσουμε κάνοντας μπάνια στην θάλασσα!Εσείς;Τι θα κάνετε την Πρωτομαγιά και το Σαββατοκύριακο;Ας μοιραστούμε όλοι τις πιθανές καταστάσεις μας στα σχόλια!Έτοιμοι;Ξεκινάμε!

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τα πνευματικά δικαιώματα-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!

Τα πνευματικά δικαιώματα είναι βασικά για τις ιστοσελίδες.Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι μαθήτρια,και ότι μπορεί να καταλάθος να μην προσέξω ότι πήρα μια εικόνα ή βιντεο ενώ είχε πνευματικά δικαιώματα.Είμαι μαθήτρια δημοτικού,γι 'αυτό το blog είναι για μαθητικό σκοπό.Ευχαριστώ!

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ένα μεγάλο συγγνώμη!

Πρώτα πρώτα,θέλω να πω Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!Ελπίζω να περάσατε όλοι τις διακοπές του πάσχα ωραία και οικογενειακά.Επίσης,οφείλω ένα συγγνώμη σε όλους,γιατί έχω να ανεβάσω πολύ καιρό αναρτήσεις,διότι δεν είχα χρόνο και ούτε ήμουν διαθέσιμη.Από εδώ και στο εξής θα κάνω ότι μπορώ για να βρω χρόνο.Αυτά λοιπόν,καλή σας συνέχεια!